Coufal Ilja,
Ing. arch.

autorizovaný architekt
číslo autorizace: 00 300

Sklenář Petr Ing.



COUFAL PROJEKTOVÝ ATELIER
Vodova 101
612 00 Brno
Česká republika

+420 541 215 117
+420 603 583 946
coufal@ateliercoufal.cz
www.arch.cz/coufal


spolupracovníci:
Bohuslav Švehla
Ing. Petr Sklenář




Udělené ocenění:

TITUL STAVBA ROKU 2010
Administrativní centrum Vinice

NOMINACE NA TITUL STAVBA ROKU 2008
Čistírna odpadních vod Náměšť nad Oslavou

REFERENCE

Administrativní centrum Vinice

Administrativní ce ...

Polyfunkční dům, Horní Jelení

Polyfunkční dům, H ...

Kavárna, Jedovnice

Kavárna, Jedovnice

Rekreační chata, Brno, Útěchov

Rekreační chata, B ...

Smuteční síň, Brno, Židenice

Smuteční síň, Brno ...

Rodinný dům, Frymburk

Rodinný dům, Frymburk

Rodinný dům, Brno, Žebětín

Rodinný dům, Brno, ...

Čistírna odpadních vod Náměšť nad Oslavou

Čistírna odpadních ...

Bytový dům Zaječí Hora

Bytový dům Zaječí ...

Výrobně-montážní a skladovací areál, Rosice nad Labem

Výrobně-montážní a ...

INTEREXPO Brno

INTEREXPO Brno

Čistírna odpadních vod Jinačovice

Čistírna odpadních ...

Čistírna odpadních vod Hluboké

Čistírna odpadních ...

Rodinný dům, Luleč

Rodinný dům, Luleč

Rodinný dům Ostřešany

Rodinný dům Ostřešany

Rodinný dům, Kuřim

Rodinný dům, Kuřim

Rodinný dům, Brno, Nový Lískovec

Rodinný dům, Brno, ...

Rodinný dům, Brno, Tuřany

Rodinný dům, Brno, ...

Administrativní  centrum Vinice - rekonstrukce vily

Administrativní c ...

Polyfunkční dům Žďár nad Sázavou

Polyfunkční dům Žď ...

Rodinný dům, Brno, Žabovřesky

Rodinný dům, Brno, ...

Rekreační areál Horní Jelení

Rekreační areál Ho ...


Čistírna odpadních vod Hluboké

Kanalizace a ČOV Hluboké, Krokočín, Újezd u Rosic
Obec Hluboké
Kompletní PD
Realizace: 2010
Investor: Obec Hluboké, Krokočín, Újezd u Rosic

Vzhledem k vysoké krajinářské hodnotě zatím výstavbou nedotčeného pozemku bylo při návrhu nadzemních objektů ČOV naší snahou co nejvíce nové hmoty stavby potlačit. Tohoto cíle je dosaženo vhodným výškovým
a polohovým osazením provozní budovy do svahu tak, že její pultová střecha s mírným sklonem naváže na původní rostlý terén. Budova je zapuštěna do svahu, střecha zasypána původní vytěženou zeminou
a ozeleněna místní flórou. Danému území tak zůstal ponechán původní přírodní charakter.
Budova je navržena jako čistá hmota kamene ve tvaru obdelníku s pultovou střechou, narušena lemujícím hrubě otesaným trámem a čelní fasádou, která je kombinací plochy vrat a vchodových dveří obložených fasádní překližkou a ploch velkoplošného zasklení.


SEZNAM REFERENCÍ:


Copyright © 1999 - 2019 COUFAL PROJEKTOVÝ ATELIÉR

2.22.83 || 2011-03-08 | 3146 | 18 || 56551 @ 35